28.8.14

Çiğdem Tunç 'Vay Başıma Gelenler 2,5' ile geri dönüyor!.


Vay Başıma Gelenler 2,5'da izleyicileri evin asıl sahibi, cadı kılıklı üvey anne Peri olarak karşılayacak olan Çiğdem Tunç, saç, makyaj ve kostümüyle bambaşka birine dönüştü!

Yılların eskitemediği güzel oyuncu Çiğdem Tunç, Vay Başıma Gelenler 2,5 filminde Peri karakteriyle şaşırtmaya hazırlanıyor.
Biraz garip, biraz karanlık, çokça gizemli, hem egzotik, hem erotik güzellikte baş döndürücü ve büyüleyici bir kadın olan Peri karakterini canlandıran Tunç, karakterini “çok uç ve eğlenceli” olarak anlatıyor.


Geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan, başrollerinden birini Hüsnü Şenlendirici’nin paylaştığı “Vay Başıma Gelenler”in seri filmi “Vay Başıma Gelenler 2.5”un çekimleri devam ediyor.


Bambaşka hikayesi ve sürpriz oyuncu kadrosuyla daha da renkli, daha da komik olan filmde, Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Çiğdem Tunç, Dilek Serbest, Esra Sönmezer, Volkan Keskin ve Mustafa Şen rol alıyor.


İki kader ortağının heyecan ve kahkaha dolu maceralarının anlatıldığı muzur filmin çekimleri de bol kahkahalı geçiyor.

 “Vay Başıma Gelenler 2.5”, erotik göndermeleriyle dikkat çekerken, kadın elinden çıkan bir film olmasının avantajıyla da toplum değerlerine ters düşmeden erotizmi tam tadında kullanıyor.
Yüksek içerikli komedi içeren, yönetmenliğini ve senaristliğini Semra Dündar'ın üstlendiği film, beyaz perdede seyircisini güldürme konusunda ise oldukça iddialı.


Kült Film yapımı seri film “Vay Başıma Gelenler 2,5”, sahne adı Kerim Fenasi, asıl adı Kerim Yüksek olan erotik star (Yıldırım Memişoğlu) ile Beyoğlu’nun arka sokaklarında yaşayan, karın tokluğuna kırmızı noktalı filmler çekerek yaşamını sürdüren Basit’in (Bülent Çolak) heyecan ve kahkaha dolu maceralarını anlatıyor.

Chantier Film’in dağıtımcılığını üstlendiği film, kahkaha garantisiyle sonbaharda beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor.