20.12.14

!f İstanbul 2015 teaser’ı yayında!.



14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin teaser’ı bugün yayınlanmaya başladı.

Festivalin 2015 kampanyasına dair ipuçları veren film, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından çekildi.

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul’da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleşecek.


“Kalbine Bak, Yerinde mi?” adıını taşıyan ve parçalanan bir kalbin hikâyesini anlatan film aynı zamanda, Mars Entertainment sinemalarının 56 salonunda birden gösterilecek.

!f İstanbul’un 2015 kampanyasına dair ipuçları içeren reklam filmi, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri tarafından, Ayşe Bali yaratıcı yönetmenliğinde çekildi.





Yine Rafineri’den yine ödüllü!

!f İstanbul’un “Acımadı ki!” sloganıyla hazırlanan 2014 kampanyası yine Rafineri tarafından hazırlanmış ve büyük ilgi görmüştü.
Rafineri’nin kampanyası Kristal Elma 2013-2014 Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda “Eğlence” dalında Gümüş Elma Ödülü’nü, Anima tarafından çekilen tanıtım filmi de “Uygulamada Mükemmelik” dalında En İyi Animasyon Ödülü’nü kazanmıştı.

14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri ise 2 Şubat’ta indirimli ön satışta olacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com