21.11.15

Goosebumps: Canavarlar Firarda" 27 Kasım'da Sinemalarda!.



1992’de serinin ilk çıkışından bu yana Goosebumps kitapları dünya çapında 32 dilde 400 milyon adet sattı.
Seri, eleştirmenlerin beğenisini topladığı gibi, küresel en-çok-satanlar listesine de hükmetti.
R.L. Stine, gelmiş geçmiş en iyi çocuk yazarlarından biri kabul edildi.  Şimdi, bu edebiyat fenomeni 3D olarak beyaz perdeye geliyor.

Goosebumps: Canavarlar Firarda'da, büyük şehirden küçük bir kasabaya taşındıkları için üzgün olan ergen Zach Cooper (Dylan Minnette) yan komşularının güzel kızları Hannah’yla (Odeya Rush) tanışınca ve Champ’le (Ryan Lee) çabucak arkadaş olunca umut ışığı bulur.
Ama her umut ışığını gölgeleyecek bir bulut vardır: Zach’in umudu Hannah’nın gizemli babasının en çok satan Goosebumps: Canavarlar Firarda serisinin yazarı R.L. Stine (Jack Black) olduğunu öğrenmesiyle bulutlanır.

Zach yan evdeki tuhaf aile hakkında daha çok şey öğrendikçe, Stine’ın tehlikeli bir sır barındırdığını çok geçmeden keşfeder: Yazarın hikayelerinin üne kavuşturduğu yaratıklar gerçektirler ve Stine onları kitaplarına hapsederek okurlarını korumaktadır.
Stine’ın yaratımları yazarın el yazmasından kazayla serbest kalınca, Zach’in hayatı tuhaf bir hâl alır.
Macera dolu çılgın bir gecede, güç birliği yaparak Stine’ın hayal gücünün tüm yaratımlarını –bunların arasında Kukla Slappy, canavar maskeli kız, cüceler ve daha nicesi vardır– kitaplara geri koyup kasabayı kurtarma görevi Zach, Hannah, Champ ve Stine’a kalır.




Filmin mmknmrtb notu : 3 / 5