15.1.21

Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası


Fotoğrafçılığa, babası Ahmet Turgut’un 1971’de Ankara’da kurduğu Stüdyo Büyük’te adım atan ve üç kuşaktır devam eden aile mesleğini başarıyla sürdüren Mehmet Turgut, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babası ve ustası  Ahmet Turgut’un anısına, ödüllü bir fotoğraf kupası düzenliyor! 

“Babalar ve Çocukları” temasıyla PhotoCup üzerinden düzenlenen Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’na başvurular, usta fotoğrafçının ölüm yıldönümü olan 21 Ocak’ta başlayacak ve 7 Şubat’a kadar sürecek. 

Dileyen herkesin kendi çektiği fotoğraflarla katılabileceği kupada oylamalar, başvuruların bitmesinin ardından 7 Şubat’ta başlayacak. 

Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’nın sonucunu ise halkın ve fotoğraf eğitmenlerinden oluşan PhotoCup Masters ekibinin oyları belirleyecek. 



 
Kazananlara toplam 5.000 TL ödül verilecek olan Ahmet Turgut Fotoğraf Kupası’nda; birinci, ikinci ve üçüncü olan fotoğrafçıların yanı sıra, en iyi oy veren bir kişi de para ödülü kazanacak. 
Mehmet Turgut Özel Ödülü’nü kazanan fotoğrafçıya ise, Mehmet Turgut’un imzalı 30 adlı kitabı ve baskılı bir fotoğrafı hediye edilecek.


 


Bilgi için: