26.5.16

'Chill-Out Festival Istanbul' 28-29 Mayıs'ta!.




Geçtiğimiz Mayıs ayında 10. yılını 20.000’e yakın müzikseverin katılımıyla kutlayan ve 2006 yılından beri müzikal kalitesi ve doğa içerisindeki özgün atmosferiyle müzik severler için bir bahar klasiği haline gelen Chill-Out Festival Istanbul, Caz'dan soul ve funk'a, electronica ve house'dan indie’ye uzanan müzikal seçkisi, konsept sahneleri, kültürel ve sanatsal aktiviteleri, eşsiz doğası ve bu yıl da farklılaşarak sunacağı sıra dışı atmosferiyle, festival tutkunlarını büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor.




Katılımcılara şehir karmaşasından uzaklaşarak, doğanın içinde rahatça ve özgürce vakit geçirebilecekleri, seçkin lezzetlerden, tasarım butiklere; yaratıcı atölyelerden, sanatsal çalışmalara kadar bir hafta sonu boyunca birçok renkli deneyim sunacak olan Chill-Out Festival Istanbul, her iki günde de 12:00-00:00 saatleri arasında, 3 sahnede toplam 24 saatlik müzikal programlama ile gerçekleşecek.





Bir Bahar Klasiği

Müzikseverlere yılın en mutlu hafta sonunu yaşatmak için, 28-29 Mayıs tarihlerinde, Life Park’ı dev bir festival kasabasına dönüştürecek olan Chill-Out Festival Istanbul 2016 biletleri Biletix’te..