3.10.16

Özgün ve Yaratıcı Tasarımların Online Platformu : hipicon.com



En hip ve ikonik tasarımları kendi çatısı altında toplayan, online global keşif ve alışveriş platformu hipicon.com, mobilyadan aksesuara, takıdan giyime, posterden bisiklete kadar geniş ürün yelpazesiyle özgün bir yaşam tarzı sunuyor.

İyi tasarım ile daha iyi bir yaşamı hedefleyen ve bunu başaracak tüm tasarımcılar için bir dünya yaratma mottosu ile kurulan hipicon.com, özgün tasarımda, estetik ve işlevselliğin ön planda olması gerektiğinin bilinciyle farklı hikayeleri olan markaları ve tasarımcıları da bu felsefe doğrultusunda seçerek bünyesine katmaya devam ediyor.

Türk tasarımcıları ve tasarım markalarını tüm dünyaya ulaştıran ve tanıtan hipicon.com,  aynı zamanda, dünyadaki iyi tasarım markalarını da Türk alışveriş severlerle buluşturuyor.




hipicon.com’da; Yasemin Özeri, Hasan Koca, Burcu Sülek, Erdem Akan, Serkan Akyol, Void Watches, Umbra, Tohum Design, [Add]Tension, Fauv Studio, Lorena, Plumen, Yoga Design Lab, Gruff, Sakin Leather, Projects Watches, Midori gibi birçok tasarımcı ve tasarım markasının özenle seçilmiş ürünleri satışa sunuluyor.




Dünyanın farklı noktalarından daha fazla tasarımcıyı bünyesine katarak "iyi tasarımı" herkese ulaştırmayı hedefleyen hipicon.com, online alışverişte hikayesi olan  ayrıcalıklı alternatifleriyle fark yaratıyor.