19.4.17

Zayn Malik yazdı: Zayn



One Direction’da geçirdiği beş yılın ardından solo kariyerine devam eden, hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir star: Zayn Malik!
Bu defa kendi hikâyesini anlatmak için karşınızda!

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı Still Got Time adlı yeni şarkısıyla büyük ses getiren Malik’in, hikâyelerine ve duygularına, yüzden fazla fotoğrafın eşlik ettiği kitabı Zayn, 21 Nisan’da hep kitap etiketiyle raflarda!

Pakistan asıllı genç İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Malik, bu defa kendi hikâyesini anlatmak için sevenlerinin karşısına çıkıyor.
One Direction’dan ayrılma kararına neden olan sorunlar, sonrasında yaşadığı kaygılar, bu zor süreçte ona destek olan ailesi, herkesten uzaklaşma isteği, yeme bozukluğu yaşamasına neden olan sıkıntıları. Sonra yeni bir başlangıç!




İlk albüm heyecanı, kararsızlıkları, hayranlarına yaptığı jestler, severek dinlenen şarkıların arkasında yatan düşünceler. Malik’in, hepsini tüm samimiyetiyle anlattığı Zayn adlı kitabında hikâyelerine, duygularına yüzden fazla fotoğraf eşlik ediyor. Hepsi renkli, capcanlı! Üstelik çoğunu daha önce hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflar!

Zayn’in bugüne kadar röportajlarında anlatmadığı hikâyelerini dinlemek, evinin arka bahçesindeki sığınağından stüdyo ortamına, yaşamının her detayını öğrenmek için ay sonu kitapçılara uğramayı unutmayın!

İpek Güneş Çıgay’ın dilimize çevirdiği Zayn, 21 Nisan’da hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.