6.3.19

Vedat Sakman ve Deniz Durukan müzikseverlerle buluşuyor!


Besteleri, düzenlemeleri ve şarkı sözleriyle Türk müziğine damgasını vurmuş usta müzisyen Vedat Sakman’ın, Deniz Durukan’ın sorularını yanıtladığı Usulca Vedat Sakman / MÜZİSYEN, hep kitap’tan çıktı.

9 Mart Cumartesi günü 16.00’da Akasya AVM Zuhal Konsept mağazasının içinde yer alan Kırmızı Kedi Kitabevi’nde gerçekleşecek etkinlikte; Vedat Sakman önce gitarıyla kısa bir dinleti sunacak, ardından Deniz Durukan ile birlikte kitabını imzalayacak.

Vedat Sakman Doğu kültürü ile Batı kültürünü içselleştiren, yerelden evrensele ulaşma çabasıyla yola çıkan bir kent ozanı.
Elli yılı aşkın süredir müzikal tavrından ödün vermeden, popüler müzik ortamında popülist anlayışa prim vermeden yolunu çizen Sakman, Deniz Durukan’ın sorularını yanıtladığı Usulca Vedat Sakman/MÜZİSYEN adlı kitapta tüm hayatını ayrıntılarıyla anlatıyor.



hep kitap logolu Usulca Vedat Sakman/MÜZİSYEN, sadece Vedat Sakman’ın hayatına değil, Türkiye’de ve dünyadaki sosyolojik, teknolojik ve kültürel değişimlerin müziğe yansımalarına da ışık tutuyor.