26.6.19

'Blade Runner Evreni: Gelecek ve Düşler' Paneli


Kundura Sinema ​Mayıs ve Haziran ayı seçkisinde odaklandığı filmler ile seyircilerini distopyalara götürmüş ve bilimkurgu sineması üzerine düşünmeye davet etmişti.​
29 Haziran Cumartesi günü ​Blade Runner Evreni: Gelecek ve Düşler ​başlıklı panel kapsamında seyircilerini bu tema üzerinden fikir alışverişi yapabilecekleri keyifli bir sohbete davet ediyor.

Türkiye’nin önde gelen sinema yazarlarından Senem Aytaç, Kutlukhan Kutlu ve ​Gülengül Altıntaş katılımı ve ​Hasan Cömert moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde bir bilimkurgu klasiği olan ​Blade Runner ve 30 yıl sonra çekilen devam filmi Blade Runner 2049 üzerinden düşler ve gerçekler arasındaki bağlantı sorgulanacak.

Blade Runner evreninin gizemleri üzerine odaklanacak panel aynı zamanda insan ve yaratıcı arasındaki ilişkiye ve 21.yüzyılın getirilerine de ışık tutmaya hazırlanıyor.



Kundura Sinema’nın benzersiz atmosferinde 29 Haziran Cumartesi saat 13.00’​de gerçekleşecek ​"Blade Runner Evreni: Gelecek ve Düşler“ ​paneline katılım ücretsiz olup katılmak isteyen sinemaseverlerin gise@beykozkundura.com veya ​0216 323 31 30 (dahili 4816) ​numaralı telefondan rezervasyon yapması yeterli olacaktır.

Kundura Sinema tarafından panele özel Taksim-AKM önünden saat 12.00’de servis kaldırılacaktır.
Kalkış: 12:00
Yer: Taksim / AKM önü
Ücret: 10 TL

Panelin ardından gerçekleşecek Blade Runner film gösteriminin detayları ve biletleri için beykozkundura.com​ adresi ve ​facebook etkinlik sayfası​ ziyaret edilebilir.