8.12.23

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonu BluTV’de!




Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, geçtiğimiz sezon büyük yankı uyandıran efsanevi karakter Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. 




Geçtiğimiz sezon BluTV’de izleyici ile buluşan Behzat Ç.’nin yeni hikayesi dikkatleri üzerine toplamıştı. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonunda Ankara’ya hakim olan kaosu yine Behzat başkomiser ve cinayet büro ekibi çözecek. 

Düşmanlara ve üzerine kurulan oyunlara karşı daha dikkatli olan Behzat Ç.’nin aklında artık intikamdan başka bir şey yoktur. Ateş’i ele geçirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Behzat, bunun için kendi kurallarını bile çiğnemeye hazır.

 




Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonuyla 7 Aralık’ta BluTV’deki yerini alacak. 

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı güçlü ekibe geçen sezon konuk oyuncu olan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ederken bu sezon kadroya Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu. 





‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.