15.7.23

'Kalben ve Güneş Özgeç' 21 Temmuz'da KüçükÇiftlik Bahçe’de!

 


Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de özlediğimiz KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserleri, 21 Temmuz Cuma akşamı Kalben ve Güneş Özgeç ile bize tekrar merhaba diyor! 

Yoğun geçen haftanın stresini atmak için şehrin merkezinde ancak şehir stresinden uzakta, yıldızların altında iyi müzik dinlemek isteyen İstanbullular KüçükÇiftlik Bahçe’de Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla farklı müzik türlerinden yerli sanatçıların sıcacık performanslarıyla buluşmaya devam edecek. 



Naif sesiyle tanıdığımız Kalben, KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserinde bahçenin güzel insanlarıyla buluşacak. Folk, blues ve akustik pop öğelerini bir araya getiren Kalben, kendi sözlerine ve sesine has samimi tarzıyla kısa sürede Türkiye’nin en sevilen kadın vokalleri arasında yerini aldı. Kendi adıyla yayınladığı ilk albümü Kalben ile 2016 yılında ünlenen Kalben, bugüne dek Sonsuza Kadar, Kalp Hanım ve Eski Yeniler albümlerini müzikseverlerle buluşturdu. Sözü ve bestesi kendisine ait birçok tekli yayımlayan Kalben, Geri Dönme şarkısını Cem Adrian ile birlikte, Robot Kozmonot şarkısını ise Teoman ile birlikte söyledi. 



Çocuk yaşlarından itibaren müzikle uğraşmaya başlayan ve Türkiye konserlerinde eşlik ettiği Belle and Sebastian’ın yanı sıra, Rashit, mor ve ötesi, Direc-t, Ömer Özgeç, Şenova Ülker, İdil Biret, Suna Kan, Ayşegül Sarıca, Shlomo Mintz, İbrahim Yazıcı gibi birçok isimle sahnede yer alan Güneş Özgeç, bugüne kadar yayımladığı kendi bestesi olan teklilerle ünlendi. 2018 yılında kendi yazdığı, bestelediği ve düzenlediği Kahve, Ikaria ve Sonbahar adlı şarkılarını tekli olarak yayınladı. 2020’de Güneş Yüzüm’ü, 2021’de ise söz, müzik, aranje ve prodüksiyonu kendisine ait olan Bence, Gerçek Hepsi ve Düş şarkılarını yayımladı. 2022’de Kalben’in Eski Dünyanın Yangını isimli albümü için Karasinek Senfonisi ve Kedi’nin aranje ve prodüksiyonunu, Bugün Bana Tatil’in ise yaylı aranjesini yaptı. Güneş Özgeç, son olarak nisan ayında yayımladığı Toksik adlı şarkıyla sesini duyurmaya devam ediyor. 


KüçükÇiftlik Bahçe’de Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserlerinin biletleri Biletix’te!