11.9.14

'Open Windows / Açık Pencereler' yarın sinemalarda!.



Nick, o gece itibariyle dünyanın en şanslı adamıdır; çünkü bir kaç saat sonra en ateşli aktristlerden birisi olan Jill Goddard ile tanışma şansı yakalamıştır.
Online bir  yarışmada ödül alarak, yeni filminin tanıtımında Jill ile tanışacak ve bir akşam yemeği yiyecektir.

O sırada Nick’e, Chord adında kendisini film pazarlayıcısı olarak tanıtan bir kişiden telefon gelir; Jill, randevuyu iptal ettiğinden onunla görüşmeye gelemeyecektir.

Chord, Nick’e bu durumu toparlayabileceğini ve gecenin geri kalanında Jill’i kişisel bilgisayarından takip edebileceğini söyler ve hacklediği bilgisayardan Jill’i canlı canlı izlettirir.

Başta keyifli gibi gözüken bu durum, büyük bir kabusun başlangıcı olacaktır.


Yönetmen: Nacho VIGALONDO
Oyuncular: Elijah WOOD, Sasha GREY, Neill MASKELL, Ivan GONZALEZ





IMDb


Filmin mümkünmertebe notu:

'Ey milyonlarca hayranı olan, güzeller güzeli artist bayan, bu işler senin sandığın gibi yürümemektedir..
Şu anda sana tapmakta olan bu yığınlar, daha ayağın ilk tökezlediğinde belki hemen koşacaklardır yanına; ama yardımına falan değil, yere nasıl serildiğini daha yakından görebilmek için.'


Kendisinden hiç de beklenmedik bir şekilde- şöhretten başı dönmüşlere hitaben verdiği bu ibretlik mesajla dikkatimi çeken, beyaz perdenin kadrajını bilgisayar ekranına emanet ederken de sürprizlerden sürprizlere koşan, enteresan bir gerilim..

"Sasha ablamızın durumu nedir ağbi?" diye soracak er kişilere cevabımdır: Hem pek güzel, hem pek çekici, hem de gayet iyi oynuyor işte; daha ne olsun?.
Ama sizin asıl merak ettiğiniz şeye gelecek olursam; yok artık!. o kadar da uzun boylu değil..



  3/5