7.9.14

Vay Başıma Gelenler 2,5'un çekimleri sona erdi!.


Sinemaseverlere eğlenceli, çılgın, biraz absürd ve sıra dışı bir serüven yaşatmaya hazırlanan muzur film “Vay Başıma Gelenler 2,5”in çekimleri de 2,5 haftada sona erdi!

Çekimleri ağırlıklı olarak Rumeli Feneri'nde bir konakta geçen, oyuncuların ve ekibin zaman zaman gülmekten sahneleri aksattığı filmde; yönetmen Semra Dündar, muzipleşen oyuncuları tatlı bir şekilde azarlamak dahi zorunda kaldı!

Erotik star Kerim ile can dostu Basit’in başından geçen komik ve heyecan dolu maceraların anlatıldığı absürd komedi unsurları içeren film, hikâyesiyle, iki kader ortağına vay başıma gelenler dedirttiriyor.


İlk filminde olduğu gibi yönetmenliğini ve senaristliğini Semra Dündar’ın üstlendiği Kült Film yapımı seri film, hikayesi, tarzı ve kalabalık oyuncu kadrosu ile  bu yıl vizyona girecek diğer filmler arasında dikkat çekiyor.


Birbirinden yetenekli ve popüler oyuncu kadrosuyla da merakla beklenenler listesinde yerini alan film, özenle çalışılmış, apayrı tiplemeleri ve karakterleriyle de oldukça konuşulacağa benziyor.


Bambaşka hikâyesi ve sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmde, Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Dilek Serbest, Esra Sönmezer, Volkan Keskin, Mustafa Şen ve Çiğdem Tunç rol alıyor.


Chantier Film'in dağıtımcılığını üstlendiği, birbirinden yetenekli oyuncuların performanslarıyla herkesi kahkahaya boğacağı "Vay Başıma Gelenler 2,5" gülme garantisiyle beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor.