12.11.14

Leyla Lydia Tuğutlu'nun ilk sinema filmi: İçimdeki Ses


Modelliğin yanı sıra, televizyon dizileriyle oyunculuğa da adım atan Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması birincisi Leyla Lydia Tuğutlu, Engin Günaydın’ın ilk komedi filmiyle beyazperdede!

5 Aralık’ta vizyona girecek olan filmde Tuğutlu; beklenmedik şekilde Günaydın’a aşık olan, herkesin hayran olacağı kadar güzel ve zengin “Ayşıl” karakterini başarıyla canlandırıyor!

Berlin doğumlu, 2008 Türkiye Güzeli model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu; üç sezondur “Karadayı” dizisinde televizyon izleyicisiyle buluşuyor.


Tuğutlu; Engin Günaydın’ın senaryosuna imza attığı ve baş rolünde oynadığı Barakuda Film yapımı İçimdeki Ses'le ise, ilk kez bir sinema filminde rol alıyor.


Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazarken, güzel ve zengin Ayşıl’ın kendisine aşık olmasıyla şaşkına dönen Selim’in iç sesiyle renklenen komik dünyasını anlatan filmde Tuğutlu; Ayşıl karakterini başarıyla canlandırıyor.


Zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman’ın da yer aldığı komik film “İçimdeki Ses”in yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.


Yapımcılığını, “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “İçimdeki Ses”; 5 Aralık 2014, Cuma günü vizyona girecek.