19.1.15

Kaan Sezyum: "Aleyküm ne var lan!?"



Penguen dergisi yazarı Kaan Sezyum fena asabi halleriyle dikkat çekiyor!
Hayalet Dayı filmiyle ilk defa sinema seyircisinin karşısına çıkacak olan Sezyum, gülmecesi bol filmde; sebepsiz asabi, son derece atarlı bakkal karakteriyle sürpriz yapıyor.

On parmağında on marifet olan başarılı yazar, reklamcı, radyo sunucusu, müzisyen Kaan Sezyum; “Hayalet Dayı”da sergilediği performansla da beyaz perde seyircisinin gönlünü fethedeceğe benziyor.

Kaleminden dökülenlerle gündemden düşmeyen, cesaretli cümleleri ve yaratıcılığıyla birçok kişinin yakından takip ettiği Kaan Sezyum, bu kez son derece agresif halleriyle gündeme gelecek.


13 Şubat’ta vizyona girecek “Hayalet Dayı” ile seyirci karşısına çıkacak olan Sezyum; istediği gibi bağırıp, deşarj olabilmek için dükkan açan, adeta patlamaya hazır bomba bir bakkal ile seyirciyi gülerken koltuklarından edeceğe benziyor.


Sebepsiz asabi hareketleriyle dikkat çeken, kendisine selam veren herkesi, “Aleyküm ne var lan?” diye cevaplayan, agresyonu yüksek bakkal karakteriyle, sinemaseverleri şoke etmeye hazırlanan başarılı yazar, reklamcı, radyo sunucusu ve müzisyen Sezyum, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.




Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Tuğçe Karabacak’ın rol aldığı filmde, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da bugüne kadar kendilerini görmeye hiç alışık olmadığımız karakterlerle sinemaseverlere sürpriz yapıyor.

Ali Yorgancıoğlu’nun yönettiği, senaryosunda Serkan Altuniğne, Ozan Özcan, Ali Yorgancıoğlu imzası olan filmin, görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan, müziklerini ise Oğuz Kaplangı ile Serkan Çeliköz üstleniyor.

Yapımcılığını DCC Film’in, dağıtımcılığını ise Chantier Film’in üstlendiği Hayalet Dayı, 13 Şubat 2015’de beyaz perdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.