24.2.16

Mustang 26 Şubat’ta yeniden vizyona giriyor!.



Oscarlarda Yabancı Dilde En İyi Film adayı olan ve son olarak İspanya Film Akademisi tarafından verilen Goya Ödülleri’nde “En İyi Avrupa Filmi” seçilen Mustang Türkiye’de 26 Şubat’ta yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor.

Fransa’nın Oscar adayı gösterdiği, Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven imzalı Mustang aday olduğu kategoride son 5 film arasına kalarak büyük bir başarıya imza attı.

28 Şubat Pazar gecesi Los Angeles’ta gerçekleşecek ve ünlü oyuncu Chris Rock tarafından sunulacak olan Oscar ödül töreni öncesinde vizyona yeniden girecek olan film, tören heyecanını yaşamak isteyen izleyicilerle tekrar kucaklaşacak.

Marion Cotillard:
“Bu film insan sevgisi, ışık ve sevgi dolu. Vahşi ve güçlü. Kadın oyuncuları da, tüm oyuncu kadrosu da mükemmelliğe ulaşıyor. Yönetmen Deniz Gamze Ergüven bir ilham kaynağı! Ayrıca bu sene Oscar’a aday olan tek kadın uzun metraj kurmaca film yönetmeni. Görülmesi şart bir film.”

M. Night Shyamalan:
“Yabancı film Oscar adayı Mustang’i yeni gördüm. Çok sevdim. Filmin tamamı gibi beş kadın oyuncusu da gerçekçi ve güzeldi. İlham verici.”


Darren Aronofsky:
“Vay be! Mustang ne kadar da iyi.”

James Franco:
“Bence senenin en iyi filmi Mustang!”

Lena Dunham:
“Mustang bu güne kadar gördüğüm en kuvvetli filmlerden biri. Sinemaya yürümeyin, koşun! Lirik, radikal, muhteşem.”

Reese Witherspoon:
“Mustang filminin En İyi Yabancı Film Oscar adaylığı için çok heyecanlıyım. Herkes gidip görsün. İnanılmaz bir film.”