19.4.16

'Ghost In The Shell'in çekimleri başladı!.



Paramount Pictures ve DreamWorks Pictures, Scarlett Johansson’ın (AVENGERS: AGE OF ULTRON, LUCY) başrol aldığı,  yönetmenliğini Rupert Sanders’ın (SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN) yaptığı Ghost In The Shell filminin yapımına başlandığını duyurdu.

Filmin çekimleri Wellington, Yeni Zelanda’da yapılıyor.
Film Amerika’da 31 Mart 2017’de vizyon girecek.

Dünyaca ünlü bilim kurgu eseri Ghost In The Shel, 9. Birlik özel görev gücünün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz insan-saybörg hibritin hikayesini konu alıyor.
Kendisini en tehlikeli suçluları durdurmaya adamış olan 9. Birlik, tek amacı Hanka Robotic’in siber teknolojideki girişimlerini yok etmek olan bir düşmanla karşı karşıyadır.

Ünlü Kodansha Comics manga dizisinden esinlenilen filmin yazarı ve illüstratörü Masamune Shirow.



Yapımcılar Avi Arad, Ari Arad, Michael Costigan ve Jeffrey Silver şunları söyledi: Ghost in the Shell'i Wellington’da çektiğimiz için çok mutluyuz. Şehirde çok sayıda son teknoloji yapım tesisi ile bilim kurgu filmi için ideal bir mekan oluşturan zengin bir kent manzarası var. Filmde çalışan Yeni Zelanda ekibi birinci sınıf. Sör Richard Taylor ve Weta Workshop ekibiyle çalışmak her açıdan ilham verici. Yeni Zelanda halkı bu hikayeyi ve sevilen karakterlerini tüm dünyadan izleyicilere ulaştırmak konusunda bize çok yardımcı oldular. Misafirperverlikleri için minnettarız.”