6.6.16

Yeşim Ustaoğlu’nun yeni web sitesi yayında!.



“Bir Anı Yakalamak”, “Düet”, “Otel” ile başlayan sinema yolculuğunda “Güneşe Yolculuk”, “Bulutları Beklerken”, “Pandora’nın Kutusu” ve “Araf” gibi başyapıtlara imza atan, Türkiye sinemasının auteur’lerinden Yeşim Ustaoğlu’nun yenilenen web sitesi yesimustaoglu.com yayında!

yesimustaoglu.com, söyleşilerden haberlere ve daha önce yayınlanmamış kamera arkası fotoğraflarına, yönetmenin takipçileri ve sinema araştırmacıları için ciddi bir arşiv niteliği taşıyor!

Sinemaseverler, Ustaoğlu’nun merakla beklenen son filmi “Tereddüt” için gün sayarken, yönetmen hakkında bugüne dek yayınlanmamış pek çok fotoğraf ve içeriğe yesimustaoglu.com adresinden ulaşabilecekler.

yesimustaoglu.com, Yeşim Ustaoğlu ile yapılmış söyleşilerden onun hakkında çıkmış kitaplar ve tezlere, filmlerinden daha önce yayınlanmamış kamera arkası fotoğraflara uzanan geniş bir sinema arşivini bir araya getiriyor.

“Tereddüt” geliyor!

Yeşim Ustaoğlu’nun son filmi “Tereddüt”ün vizyon tarihi ise çok yakında açıklanacak.

Ustaoğlu’nun senaryosunu yazdığı ve yönettiği film, bir Karadeniz kasabasında yolları kesişen aynı ama farklı iki genç kadının birbirlerine çarpan ve dönüşen hayatlarını konu alıyor.

Başrollerinde Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık’ı izleyeceğimiz “Tereddüt”; Yeşim Ustaoğlu, Titus Kreyenberg, Marianne Slot, Klaudia Smieja ve Eliza Oczkowska ortak yapımcılığında gerçekleşti.