22.9.16

'Kalbimdeki Patiler' sanatla yardım eli uzatıyor!.



“Kalbine Pati İzi Değenler” mottosuyla kurulan web sitesi Kalbimdeki Patiler, sokak hayvanları için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Veteriner Hekim Yağmur Ağcaoğlu önderliğindeki kalbimdekipatiler.com, farklı içeriği, bilgilendirici videoları ve yaşanmış hikayeleri ile farklı bir portal olarak kısa zamanda dikkatleri üzerine çekerek pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.
Her canlı gibi yaşam hakkı olan sokak hayvanlarına da yardım elini uzatan kalbimdekipatiler.com, şimdi ise geliri sokak hayvanlarının tedavisinde kullanılacak bir fotoğraf sergisi düzenliyor.
Yerel ve uluslararası platformda çağdaş ve modern sanat anlayışını tanıtma amacıyla, genç sanatçılara ve sosyal yardımlaşma platformlarına destek olarak farkındalık yaratmasıyla bilinen Vita Sanat Galerisi ile ortaklaşa düzenlenen sergide; profesyonel fotoğrafçıların çektiği sokak hayvanlarının fotoğrafları satışa sunuluyor.




İstanbul Veteriner Hekimler Odası’nın desteği, pek çok markanın ürünleri ve hizmetleri ile yer alacağı sergide, toplanan tüm gelir; sokak hayvanlarının tedavisi, ilgili dernekler, besleme grupları ve bakım evleri ile de paylaşılacak.

Kalbine pati izi değmiş herkesi sergiye davet eden kalbimdekipatiler.com ve Vita Sanat Galerisi’ni siz de desteklemek ister misiniz?
Birbirinden anlamlı fotoğraflar, mama, kıyafet, tasma, kolye, ayakkabı ve daha bir çok şey için sergiyi ziyaret etmeye değer.




Tarih: 24 Eylül 2016  
Saat: 13.00
Yer: Vita Sanat Galerisi / Nakiye Elgün Sokak Davcık Palas No: 27 Kat: 3 Daire: 5
Osmanbey / Şişli / İstanbul                                                                                                                                                        
Süresi: 24 Eylül – 8 Ekim 2016

www.kalbimdekipatiler.com