29.5.17

Baba Konser: Beni Nükhet Duru Sanıyorlar


Nükhet Duru, hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını, yol arkadaşlarını anlattığı Beni Nükhet Duru Sanıyorlar isimli yeni kabare gösterisiyle Baba Sahne’ye konuk oluyor.

40 yılı aşkın müzik kariyerinde, Türk pop müziğine damgasını vurmuş bir star, Nükhet Duru; hayatını, yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını, yol arkadaşlarını anlatıyor.
70’leri, 80’leri, 90’ları… Sahneleri anlatıyor, ışıkları, turneleri, heyecanlarını…
Bazen o susuyor, içindeki utangaç kız çocuğu anlatıyor; müziğini, hayallerini, var olmak için verdiği mücadeleyi…  Ruhu yaldızlarla, sesi şekerle kaplı ama, cüretkar, deli dolu ve komik Nükhet’i…

“Beni Nükhet Duru Sanıyorlar”da; yer yer hüzünlenerek, genellikle kahkahalar atarak, Duru’nun unutulmaz şarkıları eşliğinde unutulmaz dönemleri dinleyen seyirciler, aynı zamanda neonların altında yaşanmış bir ömre tanıklık ediyorlar.

Nükhet Duru ile yapılan nehir söyleşilerden hareketle tasarlanan ve TMP &SGM tarafından sahneye taşınan kabare gösterisinde Duru’ya, beş kişilik bir orkestra eşlik ediyor.

2 Haziran 2017, Cuma akşamı saat 21.00’de Baba Sahne Savaş Dinçel Salonu’nda sahnelenecek “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” adlı kabare gösterisinin biletleri, babasahne.com’dan ve gişeden temin edilebilir.