27.10.17

Aamir Khan'dan Gişede Süper Start!


Dünyaca ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan’ın yeni filmi SÜPERSTAR, 20 Ekim tarihinde Hindistan ile aynı anda ülkemizde de sinemalarda izleyicilerle buluştu!

Gösterime girdiği ilk hafta sonu seyirciden olağanüstü bir ilgi ve beğeni gören film, ilk 3 gün 46.508 seyirci tarafından izlenerek ülkemizde en iyi açılış yapan Hint filmi oldu.
Daha önce ilk üç gün açılış rekoru, 21.446 seyirci ile DANGAL filmine aitti.

20 Ekim Cuma günü, 152 kopya ile ülkemizde gösterime giren SÜPERSTAR filmi, ilk üç gün sonunda 46.508 kişi tarafından izlendi.
Özellikle yerli filmlerin çok yoğun olduğu ve sinema salonları için “yüksek sezon” denilebilecek bir haftada gösterime giren film, kopya başına düşen hasılatta hafta sonunun en iyi ikinci filmi, kopya başına düşen izleyici sayısına göre de hafta sonunun en iyi üçüncü filmi oldu.


SÜPERSTAR filmi, sinemaseverlerden gelen yoğun taleplere rağmen maalesef, ilk hafta Tekirdağ, Elazığ, Kırklareli, Kütahya, Aksaray, Aydın, Osmaniye, Amasya, Rize, Gümüşhane gibi birçok ildeki sinema salonlarındaki yoğunluk nedeniyle yer bulamadı ve hayranları hayal kırıklığı yaşadı.

18 Ağustos tarihinde 157 kopya ile gösterime giren DANGAL filmi ilk üç günde 21.446 seyirci tarafından izlenmiş ve gösterime kaldığı süre boyunca da toplamda 181.063 kişi tarafından izlenerek, ülkemizde en fazla seyirciye ulaşan Bolywood filmi olmuştu.