13.2.18

'Can Gox' KATS Sahne’de!


Caz ve blues severlerin ilgiyle takip ettiği Can Gox, 17 Şubat Cumartesi akşamı Gayrettepe KATS Sahne’de sevenleriyle buluşuyor!

16 yaşından itibaren İstanbul'un çeşitli mekânlarında şarkı söylemeye başlayan Can Gox, müzik eğitimini Bilgi Üniversitesi'nden kazandığı burs eşliğinde devam ettirdi.
Gox; eğitim süresince Randy Esen, Nükhet Ruacan, E. Ali Perret, Aydın Esen, Mike Wilkens, L. Butch Morris, Neşet Ruacan gibi değerli eğitmenlerle olan paylaşımını ve kazandığı birikimi sahne performansına yansıtmayı amaç edindi.

2000 senesinde kurulan Blues-Mobil adlı swing/jump blues grubu ile yola çıkan, ardından “Kaybedenler Kulübü” filminin müzikleriyle büyük beğeni toplayan Can Gox, seslendirdiği beste ve yorumlarla geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Giriş katındaki restoranıyla etkinlik öncesi ve sonrasında, konuklarına keyifli bir ortam da sunan, şehrin kültür, sanat ve eğlence merkezi Gayrettepe KATS Sahne, merkezi konumu ve toplu taşımaya ulaşım kolaylığıyla müzikseverlerin yeni mekân arayışına bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Can Gox’un 17 Şubat 2018, Cumartesi akşamı saat 21.30’da başlayacak konserinin biletleri Biletix’ten ve Gayrettepe KATS Sahne’den temin edilebilir.