14.2.18

'Silvia Perez Cruz' 20 Şubat'ta İş Sanat'ta!


Olağanüstü Sesi ve Tutkulu Yorumuyla Sílvia Pérez Cruz, Son Albümü "Vestida De Nit"in Dünya Turnesi Kapsamında 20 Şubat'ta İş Sanat’ta!

2012’de yayımladığı altın plak ödüllü "November 11" albümü ile Uluslararası Terenci Moix Ödülünü kazanan, “Granada” ve “Vestida de nit” albümleriyle başarısını perçinleyerek en iyi şarkı dalında Goya Ödülü’nün de sahibi olan Sílvia Pérez Cruz, 2001-2011 yılları arasında Las Migas, Immigrasons, Flame, Imagination, Coetus gibi flamenko, caz, pop, geleneksel Katalan müziği, İber halk müziği ve Güney Amerika folkloru tarzında ondan fazla farklı stildeki grupta yer aldı.

Arjantin, Şili, Uruguay, Portekiz, Fransa ve tüm İspanya'da performans sergileyen Sílvia Pérez Cruz repertuvarındaki klasik ve yeni şarkılarını seslendirdiği, düzenlemeleri Javier Galiana de la Rosa, Joan Antoni Pich, Carlos Monfort ile birlikte yaptığı son albümü “Vestida de nit” ile 20 Şubat'ta İş Sanat'ta hayranları ile buluşacak.



Sanat tarihçisi bir anne ve gitarist bir babanın çocuğu olarak, sanatla iç içe bir ailede büyüyen Sílvia Pérez Cruz, aynı zamanda başarılı bir saksafon sanatçısı.
12-18 yaşları arasında funk, bossanova ve caz gruplarında saksafon çalan ve İtalya, Macaristan, Fransa ve Norveç'te çeşitli mekanlarda şarkılar söyleyen sanatçı, 2001-2011 yılları arasında flamenko, caz, pop, geleneksel Katalan müziği, İber halk müziği ve Güney Amerika folkloru gibi onlarca farklı stilde müzik yapan Las Migas, Immigrasons, Flame, Imagination, Coetus gibi gruplarda yer aldı.
Nisan 2012’de yayımladığı albümü "November 11"de aynı zamanda aranjör, besteci ve şarkı yazarı kimliği ile de dikkat çekti. Bu albümle 2012 Uluslararası Terenci Moix Ödülü ve 20 binden fazla kopya satarak altın plak kazanan; ardından “Granada” ve “Vestida de nit” albümleriyle başarısını perçinleyen Sílvia Pérez Cruz, En İyi Şarkı dalında Goya Ödülü’nün de sahibi.

20 Şubat 2018, Saat 20.30 – İŞ SANAT

Biletler BİLETİX’te