13.3.18

'Vallahi Hortladı' 20 Nisan’da vizyonda!


Film Maker Prodüksiyon'un yapımcılığında Volkan Adıyaman'ın yönettiği absürd komedi Vallahi Hortladı filmi 20 Nisan'da TME dağıtımıyla vizyona giriyor.

Tamamı Antakya'da çekilen film milattan önce 2600 yıllarında yaşamış ve her bin yılda bir hortlayan NamSis adında bir kralın gazabından kurtulmaya çalısanların hikayesini anlatıyor.

Karısını ve kendisini sonsuza dek dünyada yaşatabilmek için 14 tane özgür ruha ihtiyaç duyan kraldan kurtulmak isteyen 14 kişi de filmin kahramanı.

Yana yakıla Nuri hocadan yardım isteyen 14 kişinin yarattığı absürd ve komik macera sonunda bakalım NamSis tekrar mezarına geri gönderilecek midir?

Filmde 15 yıldır her şeye tövbe etmiş ve insanlara şifa dağıtan Nuri hocayı Nuri Alço canlandırıyor ve kahramanlarına gazoz içme karşılığında yardım edeceğini söylüyor.




Eski alışkanlıklarıyla yeni imajını iyi bir şekilde buluşturan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço sakalları ve kıyafetiyle bugüne kadar çizdiği imajın tam tersi bir şekilde karşımıza çıkıyor.
Filmde Nuri Alço'nun yanı sıra Burak Şahin,  Hasan Yalnızoğlu, Doğa Konakoğlu, Bülent Mert, Amir Zakaria (Çorumlu Amir), Taner Şafak, Uğur Ateş, Aytuğ Ergen, Tepki, Güneş Özek, Akın Türkmen ve Dila Pekdemir gibi oyuncular rol alıyor.

Vallahi Hortladı, 20 Nisan’da sinemalarda..