16.10.18

Direc-t'den yeni video: Öp!


Türk rock müziğinin en özgün gruplarından Direc-t, GRGDN Müzik etiketiyle yayınlanan son albümleri Dör-t’ten yayınladıkları video klipleri Öp! ile yayında!

Bilge Kösebalaban (Vokal - Gitar), Özgür Peştimalci (Davul) ve Alex Tintaru’dan (Bas Gitar) oluşan Direc-t, 12 parçadan oluşan yeni albümleri “DÖR-T", grubun stüdyo doğaçlamalarında beraber ürettiği ilk albümleri.

Direc-t’nin farklı janralara olan sevgilerini harmanladıkları tarzda eserlerden oluşan albümde, daha önce internette dinleyicileriyle paylaştıkları “Sen Bana, Ben Sana” adlı single’ı da yer alıyor.
Albümdeki tüm parçaların müzikleri Bilge Kösebalaban, Özgür Peştimalci ve Alex Tintaru’ya, sözlerin büyük çoğunluğu grubun solisti Bilge Kösebalaban’a “Nerede?” ve “Ah!” adlı şarkıların sözleri grubun Davulcusu Özgür Peştimalci’ye, çıkış şarkısı "Öp!" ün sözleri de Özgür ve Bilge ortaklığına ait.

Çoğunlukla grup üyelerinin performans görüntülerinden oluşan video klibin yönetmenliğini Mustafa Özen üstlendi.





Direc-t 


Direc-t, “Rus Kozmonotları” (2004), "Olympos" (2005), “Son Ağaç” (2011), “Dör-t” (2017) albümlerini yayınladı.
"Ama Sen Varsın" isimli parçaları ile Rusya’da yayınlanan Türkçe şarkılardan oluşan bir bir toplama albümünde, “20 Ways” ve “Birileri Durun Dedi” isimli parçalarıyla da Avusturalya’da yayınlanan “Have You Heard 2” ve “Have You Heard – 3” isimli toplama albümünde yer aldı.