15.1.19

Carrie Elks : Kış Masalı


Yazdığı kitaplarla adından sıkça söz ettiren Carrie Elks’in, Shakespeare oyunlarındaki romantizmi aratmayan Shakespeare Kardeşler serisinin yeni kitabı Kış Masalı, 18 Ocak’ta hep kitap logosuyla raflarda yerini alacak.

Aşk dolu serinin ikinci kitabı Kış Masalı’nda, ilk görüşte aşk, gizli buluşmalar, romantizm, heyecan ve kahkahalarla içinizi ısıtacak bir kış romantizmine hazır olun!

Kitty Shakespeare bir sinema öğrencisi. Los Angeles’ın önemli yapımcılarından Everett Klein’ın çocuğuna Noel tatili süresince bakıcılık yapması gerekiyor. Karla kaplı, hiçbir şeyin olmadığı bir ormandaki malikânede hem de.

Adam Klein. Ünlü belgeselci. Los Angeles’ta ağabeyiyle aralarında geçen tartışma yüzünden inzivaya çekilmiş, ormandaki kulübesinde yaşıyor. Ağabeyinden de malikâneden de uzak durmayı tercih ediyor.

İkisinin de hesaba katmadığı bir şey var. İlk görüşte aşk! Sonrası gizli buluşmalar, romantizm, heyecan, kahkaha. Ta ki tek bir hata her şeyi altüst edene dek... Kitty’nin gelecek hayallerini de aşk hayatını da mahvedene dek... Her şeye yeniden başlaması gerekiyor artık. Eh, gerçek aşkın kolay olduğunu kim söyledi ki?

Esra Doğu’nun İngilizce aslından dilimize çevirdiği Shakespeare Kardeşler-2: Kış Masalı, 18 Ocak’ta hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.