9.5.19

İSO Kongresinde BKM Mutfak skeç show!


İstanbul Sanayi Odası tarafından 14. Sanayi Kongresi düzenlendi.

Murat Eken yönetmenliğinde Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Ersin Korkut, Burcu Gönder ve Gülhan Tekin kongrenin sonunda İstanbul Sanayi Odası üyelerine özel olarak özel bir gösteri sahneledi

'Yerli ama Evrensel, Bugün ama Gelecek' başlığı altında 2 Mayıs'ta Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongre, İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ın ev sahipliğinde düzenlenirken sanayiciler, ekonomi dünyasının önde gelen isimleri, akademisyenler, bürokratlar, öğrenciler ve sivil toplum önderlerinin yoğun katılımına sahne oldu.

BKM Mutfak Organizasyon tarafından hazırlanan gösteride ünlü oyuncular, hazırladıkları 3 skeçle İSO üyelerine bolca kahkaha attırdı.




Skeçlerden biri 2050'de Türkiye'deki sanayinin durumu. O dönemdeki sanayinin durumu, sosyal ilişkiler, sosyal hayat, kız isteme parodisiyle işlendi.
Skeçlerden ikincisi; Türk ve Çinli mucitlerin patent savaşı üzerine sahnelendi.
Üçüncü skeçte ise Türk ve yabancı kahveler arasındaki rekabet ele alınarak Türk kahvesinin önemi, yerli malının aslında hepsinden iyi olduğunun altı çizildi.