22.7.19

Zilan Duru'ya yurt dışından teklif!


MONİCA BELLUCCİ’NİN BEĞENDİĞİ TÜRK OYUNCU


Dünyaca ünlü oyuncu Monica Bellucci’ye olan benzerliğiyle dikkat çeken oyuncu Zilan Duru'nun kolajı Belluci'nin dikkatini çekti.
Lale Devri, Kir ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizi ve sinema filmlerinde rol alan Zilan Duru ile Hollywood aktristi Monica Bellucci'yi bir kolaj çalışmasıyla aynı fotoğraf karesinde yanyana koyup instagram üzerinden paylaştılar.

Bu benzerliği farkeden dünyaca ünlü yıldız Monica Bellucci, bu paylaşımı beğenmeden geçmedi.



Duru’ya yurt dışında çekilecek yabancı bir sinema filminden teklif geldiği ve bunu kabul ettiği öğrenildi.

ZİLAN DURU KİMDİR?


Sinema ve dizi film oyuncusu Zilan Duru 20 Temmuz 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu.
İlk, ortaokul ve liseyi İzmir'de bitirdikten sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde eğitim gördü.
2002 senesinden itibaren pek çok dergi ve katalog çekiminde yer alarak, bölgesel televizyonlarda bir dönem sunuculuk yaptıktan sonra 2006 senesinde oyunculuğa  başladı.
2010 tarihli Avon Yüz Güzeli yarışmasında 1. seçildi.




Sonrasında 20.000 kişi arasından seçilen ve şimdiye kadar ki birinciler arasında yapılan "Avon Güzeller Güzeli" yarışmasında ise 2. oldu.

Dünya Kadınlar gününü takip eden günlerde, Mart 2011 tarihinde vizyona giren Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde çekilen "Kir" (Qırej) isimli kadın hakları ve koruculuk sistemi ile ilgili sinema filminde ve birçok dizide başrol oynadı.
Birçok sosyal sorumluluk projesine gönüllü destek vermektedir.