19.8.19

In Hoodies'ten Yeni Single: Remains


Durup kalkan davullar, sert gitarlar ve güçlü bir nakarat ile indie rock rotasında ilerleyen şarkı, şimdi Xgergedan etiketiyle tüm dijital platformlarda!

İkinci albümü Recalibrated Expectations'ı Mart ayında Xgergedan etiketiyle müzikseverler ile paylaşan In Hoodies, hız kesmeden üretmeye devam ediyor.

Albüm sonrası VIIA’nın “Human Drama” ve Mind Shifter’ın “E.I.N” parçalarında vokaliyle yer alan In Hoodies, bu kez yeni single’ı Remains ile karşımıza çıkıyor.

Remains, Vibes İstanbul stüdyolarında, Memet İncili prodüktörlüğünde kaydedildi.
Kayıtlarda In Hoodies’e davulda Berkan Tilavel, bas gitarda Feryin Kaya, synthesizer’da Yasemin Özler, gitarda Todd Gibson ve Memet İncili eşlik etti.
Memet İncili tarafından mikslenen, mastering’ini Chris Sansom’ın (Propeller Mastering) üstlendiği şarkının kapak çalışması Dilara Özden’e ait.

Yaklaşan In Hoodies Konserleri


24 Ağustos Cumartesi, BacktotheSound Music Festival, Cennet Bahçesi Burgazada
29 Ağustos Perşembe, Zeytinli Rock Festivali
13 Eylül Cuma, Milyon Beach Fest, Mersin
19 Eylül Perşembe, İstanbul Coffee Festival, Küçükçiftlik Park
29 Eylül Pazar, Ankara Coffee Festival, Bilkent Center
16 Kasım Cumartes, Arter, İstanbul


In Hoodies’in yeni single’ı “Remains” şimdi Xgergedan etiketiyle tüm dijital platformlarda!

Apple Music: https://apple.co/2N57G4c
Spotify: https://spoti.fi/2YSJr0b
Fizy: https://fizy.in/V1jgS
Muud: http://bit.ly/2Zb7HWx
Deezer: http://bit.ly/31FB0SX
Youtube: https://youtu.be/p1QmpVZk6Sc



In Hoodies Hakkında


Müzisyen ve söz yazarı Murat Kılıkçıer, 2015’ten bu yana In Hoodies adıyla müzik yapıyor. Bu süreçte sahnede Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinin eşlik ettiği In Hoodies, şarkılarını fısıltılardan gümbürtülere uzanan geniş bir ses coğrafyasında sunuyor. İncelikli söz yazımı, zengin melodileri, hem samimi hem güçlü canlı performansıyla bilinen In Hoodies, müziğini farklı sanat formlarıyla ilişkilendirerek paylaşmaya özen gösteriyor.

2016 yazında yayımlanan A Lunar Manoeuvre ile bağımsız müzik sahnesinin dikkat çeken isimleri arasına giren In Hoodies, remix albümü Straight From The Medulla (2017), dört şarkılık EP Circling The Cage (2018), geçtiğimiz yıl paylaştığı Coo Coo (2018) single’ı ve ikinci uzun çaları “Recalibrated Expectations” (2019) ardından yepyeni single’ı “Remains” i dinleyicilerine sundu.