9.8.19

Nova Norda’nın son teklisi: Varım – Remix


Elektro Pop’un öncüsü Nova Norda’nın milyonlara ulaşan teklisi Varım’ın remix’i GRGDN Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Sevilen şarkının remixi Tan Atalar ve Emre Yönter imzası taşıyor.

Elektro Pop, Hip-Hop tarzı ile yeni nesil müzisyenler arasında öne çıkan Nova Norda, 2018’in Ağustos ayında müzikseverlerin beğenisine sunduğu Varım şarkısının remix’i ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.
Nova Norda’nın Varım şarkısı geçtiğimiz sonbahar ve kış aylarında farklı dijital platformlarda milyonlarca kez dinlenirken, bu kez de remix ile iddialı.

2018’in Ağustos ayında yayınladığı teklisi “Varım” ile kendini anlatan Nova Norda bu yola “Yapabilir miyim?” diye adım atsa da kısa sürede edindiği kitle ile festivallerin aranan ismi olmasının yanında dinlenme ve izlenme rakamları ile yapabildiğini herkese kanıtladı.




“Varım’ı yayınladıktan sonra müzikle var olmanın kalıpları yıkarak, etiketleri çıkararak yapılabileceğini gösterdi. Şimdi ise Nova Norda, Tan Atalar ve Emre Yönter, Varım remix’iyle, herkesi dans ettirmeyi hedefliyor.

Farklı akımları kendi potasında eriten Tan Atalar ve yılların verdiği tecrübeyle kendini birçok radyo programı ile göstermiş Emre Yönter, 2018 Ağustos’unda yayınlanarak dijital platformlarda milyonlarca kez dinlenen Varım’ı farklı bir açıdan ele alarak bambaşka bir yere taşıdı. Dinleyenleri ilk notalarıyla birlikte başka bir boyuta götürecek olan Varım’ın remix’inin 2019 yazına damga vurması bekleniyor.

Dinlemek ve indirmek için:

Apple Music: https://apple.co/2yCRjDt
Spotify: https://spoti.fi/2T5R7Gb
Fizy: https://fizy.in/H4mlf
Muud: https://bit.ly/2T6Vdy8
Youtube: https://youtu.be/Rfs-YZowmv8
Deezer: http://bit.ly/2LZLXLw