13.10.20

'Son Ada’nın Çocukları'nın yenilenmiş baskısı raflarda!

 

Romanları 40 dilde yayınlanan ve uluslararası pek çok ödüle layık görülen usta edebiyatçı Zülfü Livaneli’nin kaleminden genç okurlara, evrensel ve zaman ötesi bir roman: Son Ada’nın Çocukları’nın yenilenmiş baskısı İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı! 

Livaneli’nin, çok ses getiren ödüllü romanı Son Ada’dan çocuklar için uyarlanan Son Ada’nın Çocukları, barış ve özgürlük uğruna bir diktatöre karşı verilen mücadelenin hikâyesini anlatıyor.

Edebiyatçı, sanatçı ve fikir insanı kimliğiyle tanınan Zülfü Livaneli’nin genç okurlar için kaleme aldığı Son Ada’nın Çocukları, yeni kapak tasarımı ve İnkılâp Kitabevi etiketli yeni baskısıyla yeniden okurlarla buluşuyor.


Ada sakinlerinin karmaşadan uzak kardeşçe yaşadığı son insani köşeye, son sığınağa, Son Ada’ya bir gün bir adam gelir. Adalıların o güne dek süren hayatları, huzuru ve mutluluğu bir anda yerle bir olur. Bu beklenmedik durum karşısında adanın çocukları ne yapacaklar? Büyüklerin kararlarının sonuçlarına razı mı olacaklar, yoksa adadaki hayatı koruyabilecekler mi? Son Ada’nın Çocukları, adalı çocukların barış ve özgürlük adına verdikleri ilham verici mücadeleyi anlatıyor.

Zülfü Livaneli imzalı Son Ada’nın Çocukları, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr ve kitapyurdu.com adreslerinde!