18.1.21

Arzu Birol’un ilk kitabı 'Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü' çıktı!


Oyuncu ve senarist Arzu Birol’un ilk kitabı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı! 

Okurlara insan olmanın değerini ve bedelini sorgulatan Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü; Havtor gezegeninde başlayıp Şişli Camisi’ne uzanan, sokakları dolaşıp Feneryolu’na varan, her şeyiyle çok özel fantastik bir roman…

Fantastik öğelerle bezeli Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, bir sürü farklı canlının barındığı gizemli bir evren olan Dünya gezegeni ile Havtor, Sirius ve Orion gezegenlerini birbirine bağlayarak okurları gezegenler arası bir yolculuğa çıkartıyor.

Albay Algor, namı diğer Bobby Brown, Havtor gezegeninden insanını bulmak üzere dünyaya gönderilir ve kendini küçük kahverengi bir köpek bedeninde, Dünya gezegeninde Şişli Camisi’nin avlusunda bulur. 

Çıktığı bu zorlu macerada okurların hayatı farklı bir noktadan görmesini sağlayan; her şeyde bir anlam, her canlıda bir hikâye aratan Albay Algor, okurlara insan olmanın değerini ve bedelini sorgulatıyor. 



Arzu Birol’un ilk kitabı Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr ve kitapyurdu.com adreslerinde!

ARZU BİROL HAKKINDA

İstanbul’da doğdu. Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde tamamladı. Sinema sektöründe çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra, 2005 yılından itibaren televizyon dizilerinde senaristlik yapmaya başladı. Bobby Brown’un Olağan ve Üstü Öyküsü yazarın ilk kitabıdır.