15.2.21

Atakan Çelik'ten single: Devran


Organize İşler Sazan Sarmalı filmindeki performansıyla tanınan Çok Güzel Hareketler 2'nin başarılı oyuncusu Atakan Çelik, söz ve müziği kendisine ait Devran şarkısını sevenleriyle paylaştı.  

Atakan Çelik, Çok Güzel Hareketler 2 programında seslendirdiği Devran'ın single olarak yayınlanması için hayranlardan gelen yoğun talep üzerine stüdyoya girdi. 

Hayranlarına Sevgililer günü armağanı olan Devran, BKM Mutfak Müzik Yapım etiketiyle müzik platformlarındaki yerini alırken pop müzik türündeki şarkı müzik listelerinde zirveye aday.



Düzenlemesi Cem Şahin’e ait olan şarkının, kapak fotoğrafları Kayra Çanakçı ve video klibi Aykut Öztürk yönetmenliğinde çekildi.




Atakan Çelik


3 Şubat 1990 İstanbul doğumlu. İktisat bölümünden mezun oldu. Tiyatro ve oyunculuk hevesi hep var olan oyuncu, üniversiteyi bitirdikten bir süre sonra televizyon, sinema ve reklam projelerinde oynadı. Bazı özel tiyatrolarda oyunculuk yaptı. Organize İşler Sazan Sarmalı filminde ‘Bahadır’ karakterini canlandırdı. 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.