25.2.21

bkz. İletişim’in kadınları fotoğraf kupası başlattı!


Kültür sanat alanında verdiği iletişim hizmetleriyle bilinen bkz. İletişim’in kadınları; bölge, kültür, etnik köken, eğitim, sınıf ve din fark etmeksizin her gün her türlü eşitsizlik, şiddet ve adaletsizlikle yaşamak zorunda kalan milyonlarca kadın varken, yılda sadece bir günü kadınlara adamanın yetersiz ve anlamsız olduğuna dikkatleri çekmek için Kadın! Bir Gün Değil Her Gün temasıyla PhotoCup’ta ödüllü bir fotoğraf kupası başlattı! 

Kadınların her gün eşit ve adil muamele görmesi gerektiğini vurgulayan bkz. İletişim kadınları, “Sadece 8 Mart’ta değil, 9 Mart’ta ve geriye kalan 364 günde de kadınlara verilen değeri gözden geçirelim. Bir gün ise ‘şov’, her gün ise ‘gerçek’ olur!” diyor. 



Dileyen herkesin kendi çektiği fotoğrafları photocup.com internet adresinden ya da PhotoCup’ın mobil uygulamasından yükleyerek katılabildiği yarışmanın başvuruları 8 Mart Pazartesi gününe kadar devam ediyor. 

Oylamalar sonucunda “Kadın! Bir Gün Değil Her Gün” kupasını kazanan fotoğrafçı adına, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından işletilen ve kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik çalışan Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na 5.000 TL tutarında bağış yapılacak.