28.10.21

Candemir'den yeni albüm: Sonsuz



Rap müzik sanatçısı Candemir, yaklaşık bir senedir üzerinde çalıştığı Sonsuz adlı albümünü yayınlıyor.  Sonsuz adlı albümü Iskender Paydas tarafından yönetilen PayRec tarafından yayınlanmaktadır.   Albümde sözlerin çoğu gerçeklerden ve duygulardan beslenmektedir.6 parçadan oluşan albümde altyapısı Yauvz tarafından yapılan Koca Şehir adlı parça dışındaki tüm altyapılar Candemir tarafından yapılmıştır.



Albüm parçalarından biri hikaye anlatımı şeklinde, Candemir arkadaşlarının düzenlediği bir partiye katılmak ve eğlenmek için yola koyulur ve ilerleyen saatlerde başına neler geleceğini anlatmaktadır. 

Diğer parçalar genellikle günlük ilişkilerdeki karşılaştığımız problemler olan çelişkiler, güvensizlik, memnuniyetsizlik ve haset gibi konularla ilgilidir.

Parçalarla duygulara dokunarak karşılaştığımız bazı problemleri eleştirmekte ve ayrıca hatalardan ders çıkararak kendi özeleştirisini yapmaktadır.

Albümde 3 düet bulunmaktadır. Bunlar Sansar Salvo, Yauvz ve Zerrin Mete'dir. Biri Sansar Salvo ile Yara adlı parçaya ve diğeri Yauvz ile Koca Şehir adlı parçaya olmak üzere 2 parçasına video klip çekmiştir.



Geceden Sabaha, Zincir, Gözlerinin Önünde ve Onda On adlı parçaların mix ve masteringleri Serkan Özyurt tarafından gerçekleştirilmiştir.Yara ve Koca Şehir adlı parçalarının mixi ise Kadim Tekin tarafından gerçekleştirilmiştir. 

Albümü dinlemek için:

Spotify: https://spoti.fi/3m7xvle

Apple Müzik: https://apple.co/2ZhgVGw

YouTube Müzik: https://bit.ly/3Gj5FL2

iTunes: https://apple.co/3B9HMSl

Fizy: https://bit.ly/3jy38CL

Dezeer: https://bit.ly/3jt02Qn

Tidal: https://bit.ly/3m8htHK