9.2.22

Güneş Özgeç’in ‘Düş’üne Taner Yücel remix'i!



Güneş Özgeç şarkısı Düş’e hazırlanan ilk remiks yayında! 

Türkçe Synth-Pop’un en önemli temsilcilerinden Jakuzi’nin kurucularından olan ve ödüllü film müzikleriyle tanınan müzisyen ve yapımcı Taner Yücel’in imzasını taşıyan Düş Remix, 80’ler disko müziği ile 90’lar pop’unu buluşturuyor ve orijinal versiyonu gizemi artırılmış, ışıltılı bir dans şarkısına dönüştürüyor. 

Mastering’ini Çilekeş grubunun vokalisti ve bas gitaristi olarak tanıdığımız müzisyen Görkem Karabudak’ın yaptığı şarkının kapak illüstrasyonunda ise güncel sanatçı Vardal Caniş’in imzası bulunuyor. 


Güneş Özgeç & Taner Yücel 

Alternatif sahnelerin özgün söz ve müzik yazarlarından Güneş Özgeç’in 2021 sonunda çıkardığı teklisi Düş’e müzisyen ve yapımcı Taner Yücel versiyonuyla hazırlanan ilk remiks 4 Şubat Cuma günü yayınlandı. 

Düş (Taner Yücel Remix)’i Apple Music, Deezer ve Spotify’da dinleyebilirsiniz.



Sanatçılardan 3D animasyon video

Güneş Özgeç sözünü ve müziğini yazdığı Düş’ün doğuş hikâyesini “Sürüklendiğimiz karmaşık düşler ve bulanık sulardan çıkışın yine bize bağlı olduğunu hatırlamak ve yardım dilerken aslında kendi kendimize konuştuğumuzun çelişkisini fark etmek, sonra bu çelişkiyle eğlenip, onu kutlamak, onunla dans edebilmek hallerinden doğdu” sözleriyle anlatıyor. Düş’ün 3D animasyon çekilen ve yeni medya sanatçıları Ahmet Rüstem Ekici ve Hakan Sorar’ın birlikte yönettiği video klibini sanatçının YouTube kanalında izleyebilirsiniz.