21.3.22

Beykoz Kundura’nın tarihi atmosferinde film ve müzikli hafta sonu



Beykoz Kundura’nın Kadın Tarihi Ayı ve Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına eşlik eden Mart programında bu hafta, kar muhalefeti nedeniyle ertelenen Lara Di Lara konseri, canlı müzik eşliğinde sessiz film gösterimleri ve kaçıranlar için Ava Gardner klasiği Pandora And The Flying Dutchman / Pandora ve Uçan Hollandalı, hafta sonunu tarihi yapıların büyüleyici atmosferinde müzik ve film ile geçirmek isteyenlere keyifli alternatifler sunuyor.

25 Mart Cuma akşamı Kundura Sahne’de, caz’dan folk’a, r&b’den synth pop’a uzanan geniş skalada, denemekten korkmayan müziği ile Dilara Sakpınar, nam-ı diğer Lara Di Lara konuk olacak. İdil Meşe, Kamufle ve Selen Gülün’ün de sohbet ve şarkılarıyla katılacağı konser saat 21:00’de başlayacak.



Özgün endüstriyel mimarisiyle sıradışı bir izleme deneyimi sunan Kundura Sinema’nın programında ise, Ava Gardner ve James Mason’ın başrolünde olduğu romantik kara film klasiği “Pandora And The Flying Dutchman / Pandora ve Uçan Hollandalı”, 4K yenilenmiş kopyası ile 26 Mart Cumartesi günü gösterimde. 27 Mart Pazar günü ise, sinema tarihinin ilk kadın komedyenlerine selam gönderen sessiz film programı Sinema’nın Edepsiz Kadınları II, piyanoda Gonca Feride Varol ve kemanda Seçil Başabak Kalyoncu’nun müzikleri eşliğinde gösterilecek.

%100 temiz hava ile çalışan ve karışım hücresi içermeyen sertifikalı havalandırma sistemleri ile seyirciye güvenli bir izleme ortamı sunan salonlarda gerçekleşecek etkinliklerin sınırlı sayıdaki biletleri beykozkundura.com’da satışta!