30.5.22

'Elvis' dünya galasında Cannes'ı salladı!



Yönetmenliğini Baz Luhrmann’ın yaptığı merakla beklenen film ELVIS, 25 Mayıs 2022, Çarşamba günü Cannes Uluslararası Film Festivalinde, aralarında Baz Luhrmann, Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Alton Mason, Natasha Barrett ve Catherine Martin’in yer aldığı oyuncular ve film yapımcıları ile izleyicilere sunuldu. 

12 dakika boyunca ayakta alkışlanan ELVIS filmi, yapımcıları ve oyuncu kadrosu ile Palais Stéphanie Beach’te beğeniyle karşılandı. 

 


Elektronik bir atmosferde konuklar; Elvis görüntülerinin sergilendiği beş dakikalık bir drone sunumu ile, Festival tarihinde daha önce görülmemiş olağanüstü bir gösteri izlediler.  



Konuklar ayrıca üç kez Grammy ödülü kazanan sanatçı Diplo’dan ve milyonlarca album satan global rock grubu Måneskin’den canlı performanslar izlediler. Diplo “Tupelo Shuffle”ı ilk kez bu gecede seslendirdi. Måneskin de, Elvis Presley’in ikonik hiti “If I Can Dream” ile “Supermodel” ve “Beggin” şarkılarını seslendirdi. Hem Diplo hem de Måneskin, 24 Haziran’da RCA Records’dan Baz Luhrman küratörlüğünde çıkacak ELVIS Orijinal Film Soundtrack’inde yer alacaklar.