24.5.22

'Nick Mason' grubuyla birlikte 6 Haziran'da Volkswagen Arena'da!



Pink Floyd’un davullarına büyüsünü katan efsanevi bateristi Nick Mason’ın grubu Nick Mason’s Saucerful of Secrets’tan hayranlarının uzun süredir beklediği haber sonunda geldi! 

Grup, 6 Haziran’da 2022’de BKM ve Pozitif organizasyonu ile Türkiye’ye geliyor.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets grup üyeleri, Nick Mason, Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris ve Dom Beken, Pink Floyd’un ilk albümünden, 1972 tarihli Obscured by Clouds albümüne kadar şarkılarla birlikte ilk kez ‘’Echoes’’ parçasını da bu konserde çalacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle geçen yıl ertelenen turnenin Avrupa ayağına Türkiye’yi de katan grup, 6 Haziran 2022’de Volkswagen Arena’da dinleyicileriyle buluşacak. Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, Fransa, Lüksemburg, Belçika, Hollanda, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Hırvatistan, Avusturya, İtalya ve Türkiye’de konser verecek olan Nick Mason’ın bu turnesi, bugüne kadarki en büyük Avrupa turnesi olacak. 

İstanbul’da yeniden esecek Pink Floyd rüzgarı ve rock efsanelerinin muhteşem performansını kaçırmamak için İş Bankası kartlarına %10, Privia Black ve Maximiles Black'e %20 indirim uygulanacak konserin biletleri Biletix’te