16.9.22

'60 Yaşında: Bond, James Bond' Ekim ve Aralık’ta Kundura Sinema’da!

 


Kundura Sinema’da yeni sezon 8 Ekim’de, MI6’in değerli ajanı 007 James Bond’un sinemadaki 60. yılını kutlayacak “60 Yaşında: Bond, James Bond” adlı seçki ile başlıyor.

Kundura Sinema’nın Restore Klasikler programı kapsamında gösterilecek seçkideki 11 film, MGM Stüdyoları’nca restore edilmiş kopyalarıyla Türkiye’de ilk kez sinemaseverlerle buluşacak.


Dr. No


Casus kitapları yazarı Ian Fleming’in popüler roman karakteri James Bond’un 1962 yılında “Dr No” ile başlayıp 25 film ile sinema tarihinin en uzun soluklu projesine dönüşen ve ardından gelecek Görevimiz Tehlike, Bourne, Kingsman gibi serilere de ilhâm olan beyazperde macerasına tanıklık edeceğimiz seçkide; Türkiye’de çekilen ilk Bond filmi de olan ve Kapalıçarşı, Sultanahmet, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya’ya da uğrayarak 60’ların İstanbul’unda heyecanlı bir tura çıkaracak “From Russia with Love / Rusya’dan Sevgilerle” adlı film de yer alıyor. 

Ekim ve Aralık aylarında hafta sonları Kundura Sinema’da gösterilecek “60 Yaşında: Bond, James Bond” seçkisinin sınırlı sayıdaki biletleri beykozkundura.com adresinde bugün satışa sunuldu.