27.4.23

Oyuncu Esenay Kılıç'ın evinde doğaüstü olaylar!



 “Araf 6 Ölüm” filminin güzel başrol oyuncusu Esenay Kılıç filmin afişini haftalar önce rüyasında gördüğünü anlattı.



Filmin çekimleri başlamadan bir süre önce her zamanki gibi 2 kedisini de yanına alıp uyumak için yatağına uzanan Esenay Kılıç’ın kedilerinden biri yataktan inip oda kapısının girişinde oturarak karanlık koridoru izlemeye başlamış. Kedisinin bu garip davranışına bir anlam veremeyen güzel oyuncu, seslenmelerine tepki vermeyen kedisinin neye baktığını merak ederek evin tüm ışıklarını açıp evi kontrol etmiş. Evde hiçbir gariplik göremeyen Esenay Kılıç kedisini kucağına alıp tekrar yatağa dönmüş. Fakat kedisi tekrar yataktan inip koridoru izlemeye başlayınca güzel oyuncu da merakla kedisini izlemeye başlamış. Bir süre sonra uykuya yenik düşen oyuncu rüyasında küçük bir kızın “Beni bırakma! Bana yardım et!” diye kendisinden yardım istediğini, kendisinin yardım için küçük kıza ulaşamadığını, cin-şeytan eli gibi iki elin kendisini tuttuğunu görmüş. Gördüğü rüya sebebi ile sıkıntı içinde kıvranan güzel oyuncu ezan sesi ile birlikte kan ter içinde uyanmış. Kedisi hala hiç kıpırdamadan koridoru izliyormuş. Ezan bitince kedisi hiçbir şey olmamış gibi yavaşça yatağa çıkıp güzel oyuncunun yanına yatmış. Gördüğü garip rüya ve kedisinin garip davranışlarından etkilenen Esenay Kılıç bir süre evde yalnız kalamamış. Film çekimleri başladığında sette çocuk oyuncuyu gördüğünde gözlerine inanamamış. Çünkü rüyasında gördüğü küçük kız Ekin İlkim Çayoğlu’ymuş. Durumun garipliğinin farkında olan Esenay Kılıç birkaç yakın arkadaşı dışında başka hiç kimseye bu olaydan bahsetmemiş.



 Geçtiğimiz günlerde “Araf 6 Ölüm” filminin afişinin yayınlanmasıyla Esenay Kılıç ikinci bir şok yaşamış. 2 defa tasarımcı değiştirilen, ancak 3. tasarımcının yaptığı beğenilen afişteki eller, rüyasında Esenay Kılıç’ı tutan ellerin aynısıymış. Afişteki bu ayrıntıyı gördükten sonra, gördüğü rüyayı ve yaşadıklarını herkese anlatmaya başlamış. 

Türkiye sahnelerini Tarık Karakulak’ın çektiği, Amerika sahnelerini ünlü Yönetmen Biray Dalkıran’ın çektiği Araf 6 Ölüm 19 Mayıs 2023 sadece sinema salonlarında gösterime girecek.