2.6.23

'K-Pop Summer İstanbul Festival' KüçükÇiftlik Bahçe'de!

 


Güney Kore’den dünyaya yayılan ve milyonları, özellikle de Z kuşağını peşinden sürükleyen K-Pop çılgınlığı, K-Pop Summer İstanbul Festival ile şimdi de KüçükÇiftlik Bahçe’yi sarıyor! 

Bu heyecanlı, enerjik ve şık kültürün Türkiye’deki öncüleri Pinkeu, Bertuğ Altan, Team WSTW, Lara Byeol, DJ Doyun ve Meriç Yüksel & Danstudyo K-POP Team, 9 Temmuz’da birbirinden etkileyici, ikonik dans ve vokal gösterileriyle peş peşe KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde olacak. 


Pinkeu

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, yepyeni festivali KK-Pop Summer İstanbul Festival ile, rengârenk klipleri, yüksek enerjili dansları, şık modası, idolleri ve tutkulu hayranlarıyla neredeyse dünyayı ele geçiren bu eğlenceli kültüre kucak açıyor. 


Bertug Altan

Bu yıl 9 Temmuz Pazar günü ilk kez gerçekleştirilecek K-Pop Summer İstanbul Festival, pop, rock, hip hop, R&B ve elektronik müziği birleştiren ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kalabalık bir hayran kitlesine sahip olan K-Pop müziğin ülkemizdeki öne çıkan isimlerini KüçükÇiftlik Bahçe’de bir araya getirecek. 


Lara Byeol


9 Temmuz’da Freefall organizasyonuyla gerçekleşecek K-Pop Summer İstanbul Festival için kapı açılış saati 14.00. Festival biletleri Biletix’te, Passo’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!