23.10.23

Karambol'den Dokunaklı Bir Aşk Hikayesi: ''Ah Sevgilim''

 


Yenilikçi soundu ve içten sözleriyle tanınan Karambol, PayRec etiketli yeni single çalışması "Ah Sevgilim" ile dinleyicilerle buluştu!

Karambol, 2014 yılında Erdinç Can (gitar), Kuzey Deniz Yılmaz (bateri) ve E. Tan Atayurt’un (bas gitar) bir araya gelmesiyle kuruldu ve müzik sahnesinde hızla adını duyurdu. 2020 yılında solistleri Eyüp Yavuz Mercan ile "Kaplumbağa" ve "Sendin" gibi dikkat çeken teklilerini çıkaran grup, 2022 yılı itibarıyla vokalde Turhan Besler ve klavyede Ege Özkozacı ile yoluna devam ediyor.



"Ah Sevgilim," Karambol'ün 2023 yılında yayınladığı dokuzuncu şarkısı olarak dikkat çekiyor. Şarkıda, terk edilmeyi hak etmiş aşık bir adamın çaresizliğini dinliyoruz. Karambol, melodisi ve sözleriyle duygusal bir atmosfer yaratırken, eğlenceli bir soundla dinleyiciyi büyülemeyi başarıyor.

PayRec etiketiyle yayında olan "Ah Sevgilim," İstanbul Paydaş Stüdyoları'nda Zafer Paydaş tarafından kaydedildi. Mix Serkan Özyurt, mastering ise Çağlar Türkmen tarafından gerçekleştirildi. Grubun üyeleri arasında vokalde Turhan Besler, gitarlarda Erdinç Can, bas gitarda E. Tan Atayurt, bateride Kuzey Deniz Yılmaz ve klavyede Ege Özkozacı bulunuyor. Genç yetenekler, Karambol'ün müziğinde derin bir duygu ve özgün bir ses yaratma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Bu dokunaklı şarkı, aşkın karmaşıklığını ve bağışlamanın gücünü anlatıyor. "Ah Sevgilim," Karambol'ün en özel eserlerinden biri olarak müzikseverlerle buluşuyor.




Duygusal bir yolculuğa çıkmak isterseniz tüm dijital platformlarda ‘’Ah Sevgilim’’i dinleyebilirsiniz.