7.3.17

'İnna' O Ses Türkiye'de jüri üyesi olmak istiyor!.



Youtube kanalında yayınladığı Gimme Gimme şarkısıyla kısa bir süre içinde müzikseverlerin beğenisi toplayan İnna, yeni şarkısı için: “Enerjisi bol, neşeli, eğlenceli ve partiler için mükemmel bir şarkı  yayınladığım için çok heyecanlıyım. Müzik şirketim Global records ve çalıştığım tüm ekibe sonsuz teşekkürler ediyorum.” Diyor.

İnna, şarkısının sözlerini ve  David Cienta birlikte yazdı. Bestesini ise birçok ünlü şarkıcının hit şarkılarını besteleyen Marco & Seba yaptı.

13 MİLYON KİŞİ GİMME GİMME KLİBİNİ İZLEDİ

Şu ana kadar youtube kanalında 13 Milyon kişi tarafından izlenen Gimme Gimme'nin  klibi Meksika’da çekildi.
Klibin yönetmeni Edward Aninaru, görüntü yönetmeni ise John Perez.  Yönetmen Edward Aninaru daha önce de İnna ile “wow”, “İnnidia” kliplerinde birlikte çalıştı.






İNNA, TÜRKİYE’DE KONSER TURNESİNE ÇIKMAYI PLANLIYOR

Single çalışmasından sonra Brezilya ve Arjantinde turneye çıkan Inna, turneden sonra, ülkesi Romanya’da yayınlanacak olan  “O ses Çocukların” programında jüri üyeliği yapacak.
Türkiye’de  çıkardığı şarkılarla büyük ilgi gören ve konserler veren İnna, yeni single “Gimme Gimme” ile de listelerde yerini alacak gibi görünüyor.
Yakın zamanda Türkiye’ye gelip bir konser turnesi yapmak istediğini, ayrıca ülkemizde yayınlanan “O ses Türkiye” programında da jüri üyesi olabileceğini söyledi.