8.5.17

'Redd' 11 Mayıs'ta Zorlu PSM'de!.



Müzik dünyasının en önemli rock gruplarından Redd, bu yıl ilk kez düzenlenen Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında sevenleriyle buluşuyor!

Redd’in 11 Mayıs Perşembe akşamı Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde en sevilen şarkılarını söyleyeceği konserde farklı sürprizler de müzikseverleri bekliyor.

Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ten oluşan Redd grubu, müziğin çok sesliliğini benimseyen Zorlu PSM Caz Festivali’ne konuk olacak.

Redd, 6. stüdyo albümü “Mükemmel Boşluk”u Mart 2016’da yayımladı.
Grup, tüm otoriteler tarafından yılın en iyi rock albümü olarak gösterilen son albümü “Mükemmel Boşluk” ile müzik dünyasındaki yerini daha da sağlamlaştırdı.




Her albümlerinde yeni arayışları gözler önüne seren Redd, dünyada değişen müzik akımlarını başarılı bir şekilde kendi anlayışları ile birleştirerek kullanmaya devam ediyor.
Önceki albümlere oranla daha fazla elektronik ögeye yer verilen “Mükemmel Boşluk” duygularla melodilerin dansı niteliğinde.

Redd’in 11 Mayıs 2017, Perşembe akşamı 21.00’de Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde vereceği konserin biletleri Biletix, Zorlupsm.com ve Zorlu PSM gişelerinde!