8.9.18

DNA : Love You More


Aranjör, Şarkı Yazarı, Yorumcu Aytekin Kurt ve Aranjör, Şarkı Yazarı, Tonmaister Duran Genç, uzun yıllardan bu yana kurguladıkları DNA Projesinin ilk şarkısı Love You More’u 2645 Records- Abdullah Özdoğan etiketiyle yayınladı.

Şarkının klibi yeni dönemin genç yeteneklerinden Gökhan Atik tarafından kliplendirildi.

Duran Genç ve Aytekin Kurt, 15 yılı aşkın bir süredir birlikte gerek çeşitli sanatçıların albümlerinde seslendirdikleri, gerek de ‘Duran & Aytek’, ‘Miracleworkz’, ‘DNA’ gibi isimlerle kendi seslendirdikleri bir çok müzik prodüksiyonuna imza atmıştır.

İkili, 2002 yılından bu yana İngiltere, Hollanda, ABD ve Almanya başta olmak üzere bir çok ülkede Freeze Dried, Baroque, Deep Records, Groove On, 3 Beat Records gibi plak şirketlerinden House, Progressive House ve Nu Disco tarzlarında parçalar yayınlamış ve bir çok klüp ve festivalde bu çalışmalarını canlı olarak icra etmiştir.



2004 yılında ‘First Sight’ isimli parçalarıyla, ünlü İngiliz DJ ve Prodüktör Paul Oakenfold’un aynı yıl En İyi Elektronik/Dans Albümü kategorisinde Grammy ödülüne aday gösterilen ‘Creamfields’ isimli albümünde yer almışlardır.

Uluslararası piyasada Ricky Martin, Engelbert Humperdinck, Akon, Dr Alban, Elissa, Amal Hijazi, Ragheb Alama, Melissa, Nelly Makdessi, Assi El Hellani, Amr Diab, Nawal Al Zhogbi ve Türkiye pazarında Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Enbe Orkestrası, Sertab Erener, Levent Yüksel, Pınar Aylin, Aşkın Nur Yengi, Mercan, Murat Dalkılıç ve Emel Yalçın, Ayşen, Nükhet Duru, Yeşim Salkım, Nil Burak, Hakan Peker ve Mazhar Alanson başta olmak üzere bir çok sanatçının eserlerinin aranjörlüğünü üstlenmişlerdir.





2018 yılında ise elektronik tarzda parçalar yayınlamak üzere ‘DNA’ projesine start vermişler; projenin yayınlanan ilk çalışması ‘Love You More’ Aytekin Kurt tarafından seslendirilmiştir.
İkili halen sahne çalışmalarına ve aranjörlüğe devam etmektedir.



2 yorum: