9.11.20

Bilsart’tan Video Sanat Üretimi için Açık Çağrı!

 

 Bilsart, video sanatına olan desteğini bir adım daha ileriye taşıyor! 

Video üzerine çalışan adayları açık çağrıya başvurmaya davet eden Bilsart; bu çağrı ile yeni bir video projesine üretim desteği verecek ve sergisine ev sahipliği yapacak. 

Seçici Kurul üyelerinin oyları sonucu belirlenecek olan katılımcıya, belirli bir aşamaya getirdiği yeni video projesini bitirebilmesi için üretim desteği sağlanacak, işini tamamlaması için verilecek çalışma süresi sonucunda proje, 2021 Mayıs ayı Bilsart’ta gerçekleşecek kişisel sergisi kapsamında gösterilecektir.

Sanatçıya verilecek üretim desteği en fazla 20.000 TL değerinde olup, sergi bitiminin ardından işin 1  edisyonu Bilsar şirket koleksiyonuna dahil edilecektir.

Başvuru yapan adaylar, başvurusunun alındığına dair bilgilendirici e-mail alacaklardır. 

Açık Çağrı sonucu, seçici kurul üyeleri son 2’ye kalan katılımcılar ile 1 kereye mahsus görüşme talep edebilir.

Başvurular 1 Kasım 2020 itibariyle yapılabilir. 

Son başvuru tarihi 30 Kasım 2020’dir.

Seçilen katılımcı, başvurular kapandıktan en geç 3 hafta sonra e-mail ile bilgilendirilecektir. Ayrıca Bilsart instagram hesabı üzerinden duyurulacaktır. 

Katılım için aşağıda belirtilen başvuru koşullarına uygun olarak, vote.bilsart.com adresinde yer alan Başvuru Formunu eksiksiz olarak doldurmanız ve siteye yüklemeniz gerekmektedir. 

Bilsart Seçici Kurul: 

Aslı Seven, Hülya Özdemir, Nazlı Pektaş



Başvuru Koşulları:

-Yalnızca video sanatı projeleri için geçerlidir. Diğer sanat pratikleri ile yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

-Adaylar, tek bir video projesi ile başvuru yapabilirler.

-Adaylar, üzerinden çalışmakta oldukları ve belirli bir hazırlık aşamasına gelmiş video projelerine dair dokümanlarla başvuruyu gerçekleştireceklerdir.

-Türkiyeli adaylar için geçerlidir.

-Kolektif sanatçı grupları başvuru yapabilirler.

-Başvurular yalnızca vote.bilsart.com internet sitesi üzerinden yapılır. Eksik veya son başvuru tarihi sonrası herhangi bir yerden yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

-Son başvuru tarihi 30 Kasım 2020 saat 23:59’dur.


Bilsart                                                                                                

Bilsar Binası Meşrutiyet Cad. 

No: 90/A 34430 

Beyoğlu/İstanbul

İLETİŞİM: bilsart@bilsar.com