20.2.21

Yapım Şirketi Payrecords Faaliyete Geçti


İskender Paydaş ve AB Müzik tarafından 2020 yılının sonlarına doğru kurulan Payrecords (PayRec) bağımsız yapım, müzik prodüksiyon ve içerik üretim şirketidir.

PayRec, aynı zamanda İstanbul ve Bodrum'da dünya standartlarında kayıt stüdyosunu da bünyesinde bulundurmaktadır.

Özellikle pandemi döneminde tamamen duran müzik ve eğlence sektörünün içinde bulunduğu durumu da göz önüne alarak üretimin devamlılığına inanan ve destekleyen İskender Paydaş & AB Müzik, PayRec çatısı altında birçok müzisyenin yapımlarının yanı sıra yeni sanatçılara da kapılarını açacak.  

İskender Paydaş'ın Müzisyen Dostlarını Ağırladığı Enerjisini Güneş ve Müzikten Alan Program SUNPLUGGED PROJECT Yayında 

Geçtiğimiz yıl denizin, müziğin ve güneşin birbirine çok yakıştığı Göcek’te çekilen; Sıla, Ceza, Kalben, Fuat Güner, maNga, Koray Avcı, Ceylan Ertem, Suzan Kardeş, Batu Mutlugil, Deniz Sipahi gibi isimlerin sohbet ve performanslarıyla konuk olduğu Sunplugged Project I, yeni uzun ve kısa video versiyonlarından oluşan, sanatçı konseptli playlistler ile şimdi Youtube’da PayRec kanalında yayında. 

Sunplugged Project, yıllar önce yapılmış bir şarkının ya da geçen hafta akla düşen bir bestenin, unutulmaz bir konserin, sabahlanan bir stüdyo gecesinin hikayesinin yer aldığı, müzik dünyasının tam da öbür tarafının konuşulduğu arşiv niteliğinde, belgesel tadında bir müzik programı. 

İskender Paydaş programda, geçmişten bugüne müziğe rengini, sesini vermiş, kendi öyküsüyle, müziğin öyküsünü beraber yazmış birçok yol arkadaşını ağırlıyor.