23.3.21

'Kadın! Bir Gün Değil Her Gün' fotoğraf kupası sona erdi!


Yılda sadece bir günü kadınlara adamanın yetersiz ve anlamsız olduğuna dikkat çekerek kadınların her gün eşit ve adil muamele görmesi, kadına her gün saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan bkz. İletişim kadınlarının başlattığı Kadın! Bir Gün Değil Her Gün saygı temalı ödüllü fotoğraf kupası sona erdi! 

Oylaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başlayan ve ağırlıklı olarak her yaştan kadının emeklerini ortaya koyan birbirinden başarılı fotoğrafların yer aldığı kupada 707 yarışmacının toplam 1.221 fotoğrafı yarıştı. 

Fotoğraf severlerin ve eğitmenlerden oluşan PhotoCup Masters ekibinin oylarıyla kupada en iyi fotoğraf ödülünü Abdurrahman Çetin’in fotoğrafı kazanırken, Çetin adına Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından işletilen ve kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik çalışan Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na 5.000 TL tutarında bağış yapıldı. 


1. Abdurrahman Cetin

 

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı şiddetsiz bir dünya kurma hayaliyle çalışan bağımsız bir üst çatı kadın örgütü olan TKDF tarafından işletilen Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı (0212 656 96 96), Türkiye’de kadına karşı şiddetle mücadele konusunda, önleme ve müdahaleye yönelik olarak çalışan ilk ve tek acil yardım hattı.


2. İsmet Danyeli



3. Durmuş Ceyhan


3. Mustafa Bülent Yılmaz