30.1.23

Karambol'ün yeni single çalışması: Yelkenler


 

Türk Rock müziğine farklı bir soluk getiren Karambol ''Yelkenler'' adlı single çalışmasını PayRec etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. 

Yelkenler; pandemide sevdiklerimize ulaşamadığımız o endişeli günlerin duygularını yansıtmaktadır. Şarkının büyük bölümü, grubun dijital ortamda bir araya gelerek çalışmalarını sürdürmeleri sonucunda oluşmuştur. Pandeminin hemen ardından stüdyoda çalınarak son haline getirilen ''Yelkenler'' geçirdiğimiz zor günlerin duygu karmaşasını yansıttığı için Karambol için farklı bir değere sahiptir.

Enerjisini her anlamda ritmik partisyonlarından alan parça modern rock sound’una sahiptir. Vokal Turhan Besler ve klavyeci Ege Özkozacı ile çıkılan müzikal yolculuğun ilk adımı ve ilk stüdyo kayıtıdır. ‘’Yelkenler’’ dinleyicinin kendisinden bir parça, dokunuş ve duygu bulabileceği sentimental bir parçadır… 



Karambol Hakkında


Karambol, İstanbul çıkışlı alternatif rock grubudur. Erdinç Can (gitar), Kuzey Deniz Yılmaz (bateri) ve Tan Atayurt’un (bas gitar) bir araya gelmesiyle 2014 yılında kurulmuştur.  Karambol, tüm bestelerinde günlük hayattaki ilişkilerden ilham almaktadır. 2020 yılında solisti Eyüp Yavuz Mercan ile birlikte "Kaplumbağa" ve "Sendin" adlı ilk teklilerini çıkardılar. 2020 itibarıyla, vokalde Turhan Besler ve klavyede Ege Özkozacı ile yollarına devam etmektedir.

 

Dijital Platform Linkleri;


Apple Müzik: https://bit.ly/applemusicyelkenler

Spotify: https://bit.ly/spotifyyelkenler

YouTube Müzik: https://bit.ly/youtubemusicyelkenler

Youtube: https://bit.ly/youtubeyelkenler

Fizy: https://bit.ly/fizyyelkenler

Muud: https://bit.ly/muudyelkenler

Deezer: https://bit.ly/deezeryelkenler